Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

Ciobănesc Românesc Corb : Rumänische Hunderassen: Eine Liste der vier Hirtenhunde _ Caracteristici și informații generale ale rasei ciobănesc românesc corb.

Ciobănesc Românesc Corb : Rumänische Hunderassen: Eine Liste der vier Hirtenhunde _ Caracteristici și informații generale ale rasei ciobănesc românesc corb.. The ciobanesc romanesc corb is a large, hardy and docile herding dog with a strong guarding instinct. Romanian raven shepherd dog (nl); Ciobănesc românesc corb), fci не признана. Descriere completa a rasei ciobanesc romanesc corb : Ciobănescul românesc corb este o rasă naturală care sa format în arealul carpaţilor meridionali şi regiunile.

Ciobanesc romanesc corb , rasa de caini. Vand puiuti de ciobanesc romanesc corb din părinți de excepție. Chiar dacă de ani buni rasele româneşti de câini sunt prezente în competiţiile din întreaga lume, tocmai din acest an două dintre rasele autohtone au fost omologate. Scris de daniel milea (danny) etichete: Corbi | fermă de oi din pasiune pentru ciobănescul românesc carpatin wow!!

Ciobănesc Românesc Corb /Rumänischer Rabenhirtenhund/Borde ...
Ciobănesc Românesc Corb /Rumänischer Rabenhirtenhund/Borde ... from live.staticflickr.com
Instinctul protector este bine marcat, arata devotament familiei si gospodariei pe care o va. 2005 / gbromanian mioritic shepherd dog(ciobănesc românesc mioritic)translation : Vand puiuti de ciobanesc romanesc corb din părinți de excepție. In ultimele doua poze sunt părinții. Romanian raven shepherd dog (nl); Scris de daniel milea (danny) etichete: Numele de corb vine de la faptul că blana sa este neagră în întregime. Chiar dacă de ani buni rasele româneşti de câini sunt prezente în competiţiile din întreaga lume, tocmai din acest an două dintre rasele autohtone au fost omologate.

Descriere completa a rasei ciobanesc romanesc corb :

Ciobanescul romanesc corb este un caine de talie mare, impozant, puternic si robust. Câine ciobănesc pentru turmele de oi şi pentru bovine. Sau ciobănesc românesc corb, dacă urs pare cam prea aproape de sibiu. Chiar dacă de ani buni rasele româneşti de câini sunt prezente în competiţiile din întreaga lume, tocmai din acest an două dintre rasele autohtone au fost omologate. Am decis ca din cand in cand sa postez un articol despre o rasa romaneasca. Scris de daniel milea (danny) etichete: Romanian raven shepherd dog (nl); Vand caine ciobanesc romanesc corb mascul 5 luni. Corbul este un caine echilibrat cu un caracter placut si docil. Ciobanesc românesc corb, slatina, românia. Corbi | fermă de oi din pasiune pentru ciobănescul românesc carpatin wow!! Ciobănescul românesc corb este o rasă naturală care sa format în arealul carpaţilor meridionali şi regiunile. Puii au acum 6 saptamani, sunt foarte mari, au deparazitarea internă făcută si repetată.

Corbul este un caine echilibrat cu un caracter placut si docil. Numele de corb vine de la faptul că blana sa este neagră în întregime. Carte de oaspeti » ciobanesc romanesc de bucovina. Vand caine ciobanesc romanesc corb mascul 5 luni. Am decis ca din cand in cand sa postez un articol despre o rasa romaneasca.

Asociatia Danubius Rottweiler Klub - Romania
Asociatia Danubius Rottweiler Klub - Romania from ach.ro
In its native romania steady and affectionate nature of this breed also called forth its wide. Ciobănescul românesc corb este o rasă naturală care sa format în arealul carpaţilor meridionali şi regiunile. Romanian raven shepherd dog (nl); Buna ziua, ofer spre adoptie ciobanesc romanesc corb, vaccinat, cu carnet, in varsta de 5 ani. Instinctul protector este bine marcat, arata devotament familiei si gospodariei pe care o va. Ciobanesc românesc corb, slatina, românia. Descriere completa a rasei ciobanesc romanesc corb : Vand caine ciobanesc romanesc corb mascul 5 luni.

Contrar marimii nu este absolut deloc violent.

The ciobanesc romanesc corb is a large, hardy and docile herding dog with a strong guarding instinct. Ciobănescul românesc corb este un câine mare, puternic și care se impune prin talia sa impresionantă. Scris de daniel milea (danny) etichete: Ciobanesc românesc corb, slatina, românia. Ciobănescul românesc corb este o rasă naturală care sa format în arealul carpaţilor meridionali şi regiunile. In ultimele doua poze sunt părinții. Ciobanescul romanesc corb este un caine de talie mare, impozant, puternic si robust. Am decis ca din cand in cand sa postez un articol despre o rasa romaneasca. Puii au acum 6 saptamani, sunt foarte mari, au deparazitarea internă făcută si repetată. Corbi | fermă de oi din pasiune pentru ciobănescul românesc carpatin wow!! Caracteristici și informații generale ale rasei ciobănesc românesc corb. Numele de corb vine de la faptul că blana sa este neagră în întregime. Carte de oaspeti » ciobanesc romanesc de bucovina.

Carte de oaspeti » ciobanesc romanesc de bucovina. Vand caine ciobanesc romanesc corb mascul 5 luni. Ciobanescul romanesc corb este un caine de talie mare, impozant, puternic si robust. Instinctul protector este bine marcat, arata devotament familiei si gospodariei pe care o va. Puii au acum 6 saptamani, sunt foarte mari, au deparazitarea internă făcută si repetată.

Ciobănesc corb, talie foarte mare . Breaza - Animale ...
Ciobănesc corb, talie foarte mare . Breaza - Animale ... from s3.central-1.russmedia.com
Câine ciobănesc pentru turmele de oi şi pentru bovine. Der ciobănesc românesc corb („rumänischer rabenhirtenhund) ist eine rumänische hunderasse, die von der asociației chinologice române anerkannt wird, die rumänien in der fci vertritt.1. Ciobanesc românesc corb, slatina, românia. Buna ziua, ofer spre adoptie ciobanesc romanesc corb, vaccinat, cu carnet, in varsta de 5 ani. Romanian raven shepherd dog (nl); Ciobanescul romanesc corb este un caine de talie mare, impozant, puternic si robust. Contrar marimii nu este absolut deloc violent. Numele de corb vine de la faptul că blana sa este neagră în întregime.

Scris de daniel milea (danny) etichete:

Caracteristici și informații generale ale rasei ciobănesc românesc corb. Câine ciobănesc pentru turmele de oi şi pentru bovine. Am decis ca din cand in cand sa postez un articol despre o rasa romaneasca. Ciobanesc românesc corb, slatina, românia. Ciobănescul românesc corb este o rasă naturală care sa format în arealul carpaţilor meridionali şi regiunile. Galerii poze, origine, greutate, istoric, inaltime, caracter, caracteristici, dresaj, ingrijire, paza, utilizare. Vand puiuti de ciobanesc romanesc corb din părinți de excepție. Contrar marimii nu este absolut deloc violent. Este foarte iubitor si are nevoie de dragoste si curte. 615 likes · 13 talking about this. Corbul este un caine echilibrat cu un caracter placut si docil. Carte de oaspeti » ciobanesc romanesc de bucovina. Sau ciobănesc românesc corb, dacă urs pare cam prea aproape de sibiu.

Câine ciobănesc pentru turmele de oi şi pentru bovine cio. Caracteristici și informații generale ale rasei ciobănesc românesc corb.